Pepperoni-sauce
Hjem > Lotte > Udvælg opskrifter  > Saucer > Pepperoni-sauce


4 portioner

2 spsk. olie
2 stk. løg, finthakket (ca. 150g)
200g champignon i kvarte
50g Pepperoni i små tern
1 spsk. tomatpure
4 dl. piskefløde 38% (evt. kaffefløde)
3 dl. bouillon
Salt
Friskkværnet peber
Saucen kan evt. jævnes med maizena udrørt i koldt vand

Tilberedning:
Varm olien op, svits løg, champignon og pepperoni, tilsæt tomatpure og lad det simre i 2 min. Kom fløden ved og lad det koge op. Bouillonen kommes i, og det koges i 10 min. Jævnes evt. og smages til med salt peber.
Denne er familien Bøge's favorit sauce til kalkun bryst, stegt kylling eller hakkebøf og serveres sammen med frisk kogt pasta.




Igen en opskrift fra Lotte's Opskriftsamling - http://byskovvej.dk/