Carrysuppe med broccoli og gulerod
Hjem > Lotte > Udvælg opskrifter  > Supper > Carrysuppe med broccoli og gulerod


4 portioner

1 løg i tern
1 spsk olie
1 revet syrligt æble
1 spsk stærk carry
1 spsk mangochutney
1 liter oksebouillon
250 gram broccoli
2 gulerødder
1 tsk majsstivelse
1 1/2 dl fløde 13%
1/2 dl creme fraiche 18%
salt, peber

Tilberedning:
Løget svitses i olie. Æble og carry svitses med. Mangochutney og bouillon tilsættes. Broccolien deles i små buketter, gulerødderne skæres i tynde skiver. Grønsagerne koges i suppen i 4-5 minutter. Majsstivelsen udrøres i fløde og creme fraiche og røres i. Suppen koges igennem og smages til med salt og peber.

Tilbehør: Ostebrød eller grove flute.




Igen en opskrift fra Lotte's Opskriftsamling - http://byskovvej.dk/