Carrysuppe
Hjem > Lotte > Udvælg opskrifter  > Supper > Carrysuppe


4 portioner

1 kylling
2 porre
2 gulerødder
50 gram margarine
2-4 spsk carry
salt og peber
50 gram mel
200 gram rejer
100 gram ristede mandelsplitter

Tilberedning:
Kyllingen koges en time med urterne og salt, skummes godt undervejs. Margarinen smeltes og carryen brændes af, melet tilsættes og man bager suppen op til en passende tykkelse, hvis man synes kan man tilsætte mere carry. Nu varmes denne godt igennem under konstant omrøring. Suppen smages til med salt og peber og lidt fløde til at runde smagen af med. Serveres med rejerne og de ristede mandelsplitter et godt brød ville også være velegnet til. Den kogte kylling kan bruges til næste dags middag eller fryses når kødeter taget fra benene.




Igen en opskrift fra Lotte's Opskriftsamling - http://byskovvej.dk/