Reje/fersken suppe
Hjem > Lotte > Udvælg opskrifter  > Supper > Reje/fersken suppe


4 portioner

1 spsk olie
2 tsk carry
1 løg hakket
2 fed hvidløg presset
1 dåse flåede tomater hakket med væde
2 dl boullion fiske- eller hønseboullon
2 1/2 dl piskefløde
1 lille dåse ferskner i tern
200 gram rejer

Tilberedning:
Olien varmes i en gryde. Carryen afbrændes i olien. Løg og hvidløg svitses i carry-olien. Tomater, bouillion og piskefløde tilsættes og det småsnurrer i ca. 10 minutter. Så tilsættes fersknerne og lidt af væden, det hele varmes et øjeblik. Suppen serveres med rejer og et godt madbrød.

Nem at tilberde og god til gæstemad.




Igen en opskrift fra Lotte's Opskriftsamling - http://byskovvej.dk/