Ungarsk Gullachsuppe med hvidløgsbrød
Hjem > Lotte > Udvælg opskrifter  > Supper > Ungarsk Gullachsuppe med hvidløgsbrød


4 portioner

50 gram bacon i terninger
1 spsk smør
2 dl hakket løg
500 gram skært oksekød i terninger
1 spsk sød paprika
1 spsk koncentreret tomatpure
1 ds hakkede tomater
1 grøn peberfrugt i terninger
1-2 tsk merian
1-2 fed hvidløg
2 l oksebouillon
250 gram kartofler i terninger
salt

Tilberedning
Rist baconterninger i smørret på en pande. Tag dem op og gem dem. Brun kødet, lidt ad gangen, og tag det op. Sauter løgene gyldne og kom kød og bacon tilbage i gryden. Tilsæt paprika, tomatpure, flåede tomater og finthakket hvidløg. Når det er gennemvarmt, tilsættes bouillonen, og det hele småsnurre i 1 1/2 time. Efter 1 time tilsættes peberfrugt, merian og kartofler. Smag til med salt og server med lune hvidløgsflute og creme fraiche.




Igen en opskrift fra Lotte's Opskriftsamling - http://byskovvej.dk/