Kartoffelpandekage med porre
Hjem > Lotte > Udvælg opskrifter  > Grønne retter > Kartoffelpandekage med porre


4 portioner

1 kg store kartofler
2 snittede porre
lidt olie, lidt smør
salt, peber

Tilbehør:
tomater persille eller frisk oregano


Tilberedning:
Skyld de snittede porre grundigt og damp i lidt smør på en pande. Læg porrerne på en tallerken.
Skræl kartoflerne og riv dem på det grove jern.Kom lidt olie på en pande.Pres væden af kartoflerne og kom halvdelen på panden.Tryk dem godt ned, læg porrefyldet på og drys med salt og peber. Kom resten af kartoflerne over og tryk det godt sammen. Lad pandekagen stege ved ikke for stræk varme og sørg for at der er nok fedtstof på panden. Vend kartoffelpandekagen ved hjælp af et smurt grydelåg og steg den færdig på den anden side. Server kartoffelpandekagen med tomatbåde og persille eller origano.




Igen en opskrift fra Lotte's Opskriftsamling - http://byskovvej.dk/