Pernille's pizza snegle
Hjem > Lotte > Udvælg opskrifter  > Børnene laver mad > Pernille's pizza snegle


20 stykker

Når Pernille går i køkknet bliver der lavet lækkerrier.
Denne opskrift er fra dengang Pernille gik til madlavning i 4H.

Ingredienser:
3 dl mælk
1 pk gær
3 tsk olie
1 tsk salt
2 1/4 dl fuldkornshvedemel
6 3/4 dl hvedemel

Fyld:
3/4 løg
1 dl tomatpure
225 kogt skinke i strimler
1 1/2 tsk oregano
60 gram revet ost 30+

Tilberedning:
  1. Mælken lunes til den er fingervarm.
  2. Gæren udrøres heri.
  3. Tilsæt de øvrige ingredienser, hold lidt af hvedemelet tilbage.
  4. Dejen stille til hævning tildækket et lunt sted i ca.15 min.
  5. Løget pilles og hakkes fint.
  6. Del dejen over i 2 lige store dele.
  7. Dejen rulles ud til to firkanter.
  8. Tomatpure smøres på dejen - det skal dække hele overfladen.
  9. Løget, oregano, skinken og osten fordeles over tomatpureen.
  10. Dejene rulles til to pølser, begynd ved den lang side.
  11. Pølserne skæres ud i ca. 12 stykker hver.
  12. Enderne bøjes ind unde sneglene, der lægges på en bageplade og trykkes lidt flade.
  13. Sneglene efterhæver tildækket i ca. 20 min.
  14. Sneglene bages i en forvarmet ovn på 200 c i ca. 15 min. på midterste ovnrille.




Igen en opskrift fra Lotte's Opskriftsamling - http://byskovvej.dk/