Honningboller med chokolade og nødder
Hjem > Lotte > Udvælg opskrifter  > Brød og boller > Honningboller med chokolade og nødder


Ca. 20 stk

Ingredienser:
50 gram margarine smeltet
5 dl mælk
50 gram gær
3/4 dl honning
150 gram hakket mørk chokolade
100 gram hakket hasselnødder
350 gram sigtemel
500 gram hvedemel
1 æg til pensling
perlesukker til drys

Fremgangsmåde:
Gæren udrøres i den lunkne mælk. De øvrige ingredienser tilsættes. Dejen æltes til den er smidig. Stilles til hævning i ca. 40 minutter et lunt sted. Dejen slås ned og formes til boller, der hæver yderligere 30 minutter. Pensles med æg og drysses med perlesukker. Bages ca. 25 minutter ved 200 grader på midterste ovnrille.
Disse boller er nogle rigtige energibomber...




Igen en opskrift fra Lotte's Opskriftsamling - http://byskovvej.dk/