Mexicanskeboller
Hjem > Lotte > Udvælg opskrifter  > Brød og boller > Mexicanskeboller


12 stk

Ingredienser:
25 gram gær
4 dl lunkent vand
2 spsk finthakket frisk chilipeber
150 gram majskerner
100 gram peanuts
1 tsk salt
65 gram majsmel
ca. 550 gram hvedemel

Fremgangsmåde:
Gæren røres ud i vandet.
De øvrige ingredienser tilsættes.
Dejen æltes igennem, til den er smidig.
Stilles lunt til hævning, dækket med et klæde ca. 1 time.
Dejen slås ned og deles i 12 stykker.
Formes til store, flade boller.
Efterhæver ca. 30 minutter.
Pensles med sammenpisket æg.
Bagetid ca. 20 minutter ved 200 grader på midterste ovnrille.




Igen en opskrift fra Lotte's Opskriftsamling - http://byskovvej.dk/