Skinkeringe
Hjem > Lotte > Udvælg opskrifter  > Brød og boller > Skinkeringe


14 stk.

Ingredienser:
25 gram margarine smeltet
50 gram gær
3 dl vand
100 gram kogt røget skinke i tern
200 gram hytteost
1 tsk salt
1 dl peberfrugt i tern
100 gram havreklid
600 gram hvedemel
3 spsk blå birkes
æg til pensling

Fremgangsmåde:
Gæren røres ud i vandet, margarinen tilsættes. Alle de andre ingredienser røres sammen. Dejen æltes godt igennem til den er smidig..Stilles et lunt sted til hævning, med klæde over. Dejen slås ned. Deles i 14 stykker som hver rulles til en pølse. Formes til ringe. Efterhæver ca 15 minutter. Pensles med æg og drysses med blå birkes. Bagetid ca. 20 minutter ved 200 grader på midterste ovnrille.




Igen en opskrift fra Lotte's Opskriftsamling - http://byskovvej.dk/