Mini Focaccia med tomat
Hjem > Lotte > Udvælg opskrifter  > Brød og boller > Mini Focaccia med tomat


Ca. 30 stk.

Ingredienser:
25 gram gær
4 dl lunkent vand
1/2 tsk salt
1spsk olivenolie
200 gram durum hvedemel
375 gram hvedemel

Fyld:
1 spsk olivenolie
1 dl grofthakket tomater fra dåse
1 spsk tomatkoncentrat
1 fed presset hvidløg
1/2 tsk salt
1/2 spsk oregano

Fremgangsmåde:
Gæren røres ud i vandet.
De øvrige ingredienser til dejen tilsættes. Dejen æltes godt igennem, til den er smidig.Stilles et lunt sted, dækket med et klæde ca 1 time. Dejen slås ned og deles i 30 stykker. Formes til flade boller ca. 1 1/2 cm tykke. Efterhæver ca 15 minutter. Bagetid ca 8-10 minutter ved 200 grader på midterste ovnrille. Fyldet piskes sammen. Fordeles på de forbagte focaccier. Bagetid med fyld på ca. 5 minutter ved 200 grader.




Igen en opskrift fra Lotte's Opskriftsamling - http://byskovvej.dk/