Salsapie med ost
Hjem > Lotte > Udvælg opskrifter  > Frokost retter > Salsapie med ost


4 portioner

Ingredienser:
500 gram hakket oksekød
250 gram friske champignon i kvarte
5 dl salsa sovs evt Uncle Bens salsa sovs
1 æg
200 gram revet ost
3 plader butterdej
salt og peber

Tilberedning:
Champignon og hakket oksekød svitses i lidt olie ved god varme, tilsæt salsa sovs og lad det småkoge i ca 5 minutter. Rør derefter den revet ost i kødsaucen og krydr med salt og peber. Fyldet ligges i et ovnfast fad og læg derefter udrullede butterdejsplader over så det dækker hele fadet. Butterdejen Pensles med æg og sættes i en forvarmet ovn ca. 30 minutter ved 200 grader. Serveres med ris eller grøn salat og et godt stykke brød.




Igen en opskrift fra Lotte's Opskriftsamling - http://byskovvej.dk/