Kyllingelasagne
Hjem > Lotte > Udvælg opskrifter  > Retter med kylling og kalkun > Kyllingelasagne


4 portioner

Ingredienser:
500 gram kyllingebryst i strimler
500 gram spinat frisk/frossen
25 gram margarine/smør
200 gram lasagneflader
1 hakket løg
olie
3 tsk carry
1 dåse flåede, hakkede tomater
2 1/2 dl piskefløde
salt, peber
1 tsk spidskommen
2 tsk oregano
200 gram reven ost

Tilberedning:
Kyllingebrystet svitses i olie. Krydres godt med salt og peber. Spinaten dryppes godt af og svitses i smørret, dryppes af igen. Olie varmes og carry tilsættes samt det hakkede løg , lad det simre et øjeblik.
Tilsæt tomater og fløde og krydr med salt, peber og spidskommen og oregano, lad sovsen småkoge et par minutter. Smør et ovnfast fad med lidt olie, læg lasagneplader, spinat, kyllingestykker, tomatsovs og den reven ost lagvis i fadet. Slut af med tomatsovs og reven ost. Stil fadet i ovnen ved 180 grader i ca. 30-40 minutter.




Igen en opskrift fra Lotte's Opskriftsamling - http://byskovvej.dk/