Løg og peberfrugt tærte
Hjem > Lotte > Udvælg opskrifter  > Tærter > Løg og peberfrugt tærte


4 portioner

1 portion grunddej
2 peberfrugter
2 store løg
salt, peber, paprika
frisk timian (evt. tørret)
rosmarin
2 æg
100 gram revet ost
2 dl creme fraiche (evt. fromage frais)

Tilberedning:
Peberfrugter og løg i tynde ringe svitses begge i olie nogle få minutter, krydres med salt, peber, timian og rosmarin. Lad fyldet afkøle lidt og læg det på tærtebunden. Pisk æg, ost og creme fraiche, smag til med krydderier og hæld blandingen over fyldet i tærten, der bages ved 200-225 grader i ca. 25-30 minutter til tærten er gylden og sprød.




Igen en opskrift fra Lotte's Opskriftsamling - http://byskovvej.dk/