Fransk bondesalat med kalkun
Hjem > Lotte > Udvælg opskrifter  > Salater, råkoster samt tilbehør > Fransk bondesalat med kalkun


4 portioner

Ingredienser:
200 gram stegt kalkunkød i strimler eller kogt
1/2 iceberg hoved
1/2 radicchio hoved
4 skiver toastbrød uden skope
6 tsk olivenolie
4 fed hvidløg
4 tomater
2 salatløg
sorte oliven

Dressing:
1/2 dl olivenolie
4 spsk vineddike
1 spsk dijonsennep
frisk timian nippet meget fint

Tilberedning:
Salaterne brækkes eller skæres i små stykker. Skær toastbrødet i tern og rist dem på panden i olivenolie
og knust hvidløg. Skær tomat og løg i både. Bland kalkun, salat, croutoner (brødterninger), tomat og løg. Pynt med sorte oliven og server olie-eddikedressing til.




Igen en opskrift fra Lotte's Opskriftsamling - http://byskovvej.dk/