Pastasalat


4 portioner

Ingredienser:
200 gram kogt pasta, penne eller små muslingeskaller kogt al dente (bide fast)
200 gram stegt bacon
1 rød peber i tern
1 rødløg i tern
1 agurk i tern
150 gram sherry tomater i halve
150 gram majs
1/4 iceberghoved fintsnittet
1/4 rødsalat (radicchio) fintsnittet

Dressing:
2 dl olivenolie
2 spsk sød sennep
oregano
basilikum
salt, peber
persille til pynt

Fremgangsmåde:
Dressingen røres sammen, og pastaen samt rødløget tilsættes, den skal stå og trække i mindst 2 timer
bland grønsagerne i og smag til med yderligere krydderier pynt med friskhakket persille.
Pastesalat er godt til mange retter, og en god måde at få brugt en rest pasta på.





Igen en opskrift fra Lotte's Opskriftsamling - http://byskovvej.dk/