Linsemakroner
Hjem > Lotte > Udvælg opskrifter  > Kager > Linsemakroner


12 stk

Ingredienser:

Dej:
75 gram margarine
150 gram mel
50 gram flormelis
1 tsk stødt kanel
1 æggeblomme

Fyld:
150 gram rå marcipan
50 gram margarine
100 gram sukker
1/4 æggehvide
2 dråber mandelessens

Fremgangsmåde:
Smuld smørret i melet og bland flormelis i sammen med kanel. Salm dejen med æggeblommen. Lad dejen hvile køligt i 20 minutter. Rul dejen ud på et let melstrø bord og rul den ud til ca. 2 mm. i tykkelsen. Beklæd smurte små linseforme hermed. Smuld marcipanen i en skål og rør margarine, sukker og æggehvide i med en elpisken. Rør, til massen er grødet og rør mandelessens i til slut. Fordel
nu makronmassen i midten af hver form og bag kagerne i ovnen på næstnederste rille ved 175 grader i 25 minutter. Tag kagerne forsigtigt ud af formene. Køl af på en bagerist og server kagerne nybagte.




Igen en opskrift fra Lotte's Opskriftsamling - http://byskovvej.dk/