Konfektkage med blød nougat
Hjem > Lotte > Udvælg opskrifter  > Kager > Konfektkage med blød nougat


Ingredienser:
100 gram margarine
150 gram sukker
2 æg
120 gram mel
1 tsk bagepulver
2 1/2 spsk fløde

Fyld:
30 gram nødder (mandler eller hasselnødder)
75 gram sukker
50 gram margarine
2 spsk fløde
1 stor spsk mel
1 spsk sirup eller honning
100 gram blød nougat eller Ritter sport med nougat

Fremgangsmåde:
Rør margarine og sukker godt sammen. Rør æggene i et ad gangen. Bland mel og bagepulver og rør det skiftevis med fløde. Kom dejen i en smurt springform og bag bunden i ca. 30 minutter ved 170 grader.
Fyld: Kom alle ingredienser til fyldet i en gryde og giv det et opkog. Hæld nougatblandingen ud over kagen og sæt atter kagen i ovnen 5 minutter ved 170 grader.




Igen en opskrift fra Lotte's Opskriftsamling - http://byskovvej.dk/