Brombærkage med kokostop
Hjem > Lotte > Udvælg opskrifter  > Kager > Brombærkage med kokostop


Ingredienser:
175 gram margarine
175 gram sukker
4 æggeblommer
250 gram mel
1 tsk bagepulver
1 1/2 dl mælk

Fyld:
brombærbærsyltetøj

Kokosmarengs:
4 æggehvide
175 gram sukker
150 gram kokosmel

Fremgangsmåde:
Rør fedtstof og sukker godt sammen. Del æggene og rør blommerne i en ad gangen. Bland mel og bagepulver og rør det forsigtigt i skiftevis med med mælk. Kom dejen i en velsmurt bradepande. Forbag kagen ca. 15 minutter ved 175 grader. Bred brombærmarmeladen ud over den forbagte kage. Pisk æggehvidederne meget stive og pisk ca. 1/3 af sukkeret i. Vend forsigtigt resten af sukkeret og kokosmel i. Fordel kokosmarengsen ud over kagen og stil den atter i ovnen ved 175 grader ca. 25 minutter, indtil overfladen er gylden.




Igen en opskrift fra Lotte's Opskriftsamling - http://byskovvej.dk/