Laks og pasta i broccoli sovs
Hjem > Lotte > Udvælg opskrifter  > Pastaretter > Laks og pasta i broccoli sovs


4 portioner

400 gram pastaskruer
lidt smør
320 gram laks i tern (fersk)
salt, peber

Sauce
3 dl piskefløde
150 gram broccolibuketter
Evt. pasta urtemix eller hvidløgsalt
salt, citronpeber
saft af ½ citron

Garnering
Dildkviste og groftreven peberrod

Tilberedning:
Kog fløde, broccoli, krydderier og salt til broccolien stadig er sprød. Under omrøring tilsættes saucen citronsaft. Svits laksen hurtigt i smør, salt og peber (ved kraftig varme). Pastaen koges i rigeligt vand tilsat salt, afdryppes godt og lægges på et fad. Saucen hældes over, laksenstykkerne drysses oven på saucen. Pyntes med peberrod og dild.




Igen en opskrift fra Lotte's Opskriftsamling - http://byskovvej.dk/