Fyldt skinkeinderlår
Hjem > Lotte > Udvælg opskrifter  > Kød retter > Fyldt skinkeinderlår


4 portioner

Ingredienser:
1 skinkeinderlår ca. 1,5 kg
1 pk buko flødeost naturel
10 soltørrede tomater i olie finthakket
1 dl hakkede krydderurter ( f.eks basilikum, timian, oregano, rosmarin dog ikke dild)
salt og peber

Tilberedning:
Der skæres en lomme i midten af inderlåret. Heri fyldes flødeost rørt med kryddeurter og soltørrede tomater. Luk evt. lommen med en kødnål. Krydr med salt og peber. Sæt stegen i ovnen ved 225 grader i 10 minutter. Skrue ned på 180 grader og steg yderligere i ca. 25 minutter.
Lad stegen hvile i 10 minutter tildækket inden udskæring.
Som tilbehør kan anbefales varm bacon salat med sommerkål, tomat-mangochutney og friskkogt pasta, samt et godt brød.




Igen en opskrift fra Lotte's Opskriftsamling - http://byskovvej.dk/