Wok med kokos
Hjem > Lotte > Udvælg opskrifter  > Kød retter > Wok med kokos


4 portioner

Ingredienser:
400 gram skinkeinderlår i tynde strimler
1 spsk olivenolie
salt og peber
2 rødløg i tynde både
8 forårsløg skåret på skrå
frisk ingefær finthakket
1 lille stærk chilifrugt i tern
2 spsk carry
1 dåse kokosmælk
1 spsk sojasauce
frisk korianer

Tilberedning:
Kødet duppes tørt med køkkenrulle eller klæde. Olien varmes i en wok eller pande ved kraftig varme. Læg kødet på panden og lad det danne skorpe før det vendes. Kødet brunes et par minutter ved kraftig varme. Tag kødet op på en tallerken og krydr med salt og peber. Rist rødløg og forårsløg i ca 1 min, tilsæt ingefær, chili og carry. Vend det på panden og tilsæt den rystede kokosmælken. Skrue ned og lad det simre i 4-5 minutter. Læg kødet tilbage i wokken eller panden. Tilsæt sojasaucen. Smag retten til og server den straks med kogte ris og lidt ekstra sojasauce. Pynt med korianer.




Igen en opskrift fra Lotte's Opskriftsamling - http://byskovvej.dk/