Lyngryde
Hjem > Lotte > Udvælg opskrifter  > Kød retter > Lyngryde


4 portioner

Ingredienser:
500 gram hakket oksekød
1 spsk olie
2 løg i tern
2 fed hakket hvidløg
2 porre i skiver
2 æbler skrællede og i tern
1 tsk carry
1 tsk chilipulver
1 ds flået tomat
1 pk saltnødder
salt og peber
2oo gram bacon i tern
meljævning

Tilberedning:
Kødet brunes godt i olien, tilsæt carry og hvidløg samt løgene og lad det svitse et par minutter. Kom nu porre, æbler og chilipulver i gryden og lad det simre lidt tid. Tilsæt tomater og væden plus nødder. Lad retten småkoge 5 minutter. Smag retten til med salt og peber. Baconen steges på en tør pande og drysses på retten inden servering.




Igen en opskrift fra Lotte's Opskriftsamling - http://byskovvej.dk/