Mongolian barbecue
Hjem > Lotte > Udvælg opskrifter  > Kød retter > Mongolian barbecue


4 portioner

Ingredienser:
500 gram okserinderlår eller oksefilet i strimler
1/2 kinakål fintskåret
2 porre i skiver
4 gulerødder i tynde stave
150 gram sukkerærter

Krydderolie:
1 dl sojasauce
2 spsk olie
2 tsk paprika
1 tsk carry
2 fed hvidløg
salt og peber

Tilberedning:
Krydderolien blandes godt sammen og kødet marineres 1 time.
Nu steges kødet i lidt af krydderolien ved kraftig varme 2-3 minutter. Tag kødet af panden. Nu steges gulerødder og porre i lidt olie et par minutter.
Kødet tilsættes igen og steges mørt, tilsidst kommes kinakål og sukkerærter i retten og simre med et øjeblik. Retten smages til med salt og peber.
Retten serveres med løse ris og en god salat.




Igen en opskrift fra Lotte's Opskriftsamling - http://byskovvej.dk/