Stegte ris
Hjem > Lotte > Udvælg opskrifter  > Kød retter > Stegte ris


4 portioner

Ingredienser:
4 dl rå ris
6 dl vand
salt

3-4 gulerødder (skæres i små stykker)
150 gram ærter
150 gram rejer
200 gram kogt skinke i tern
3 æg
evt. 1-2 tsk karry
Kinesisk soya
olie til stegning

Tilberedning:
Risene koges i vandet med lidt salt.
Derefter blandes gulerødder, ærter, rejer, skinke og karry i.
Olie på panden og de 3 æg kommes på. Når æggene er rørt godt rundt og færdige, kommes resten på panden og steges - og vupti 10 minutter efter er der mad !!!
Serveres med kinesisk soya for dem som kan lide det.

Denne opskrift er leveret af Winnie.




Igen en opskrift fra Lotte's Opskriftsamling - http://byskovvej.dk/