Lund´s krabberet (God og nem forret)
Hjem > Lotte > Udvælg opskrifter  > Fiskeretter > Lund´s krabberet (God og nem forret)


4 portioner

Ingredienser:
125 gram frosne ærter
1 ds krabber
150 gram rejer
6 æg
2 spsk tomatpure
2 dl piskefløde
Salt og peber

Dressing:
150 g. mayonaise
1 ½ dl cremefraiche
Lidt citron
Lidt bearnaise-essens (ca 2 x skruelåget)
Hakket persille

Tilberedning:
Smør et ildfast fad. Læg ærter, rejer og krabber i. Rør æg, pure, fløde, salt og peber let sammen med en pisker. Hældes over ærter, rejer og krabber.
I ovnen i ca. 35 min ved 200 grader (skal være gylden brun).
Serveres kold og kan laves dagen før.
Angående dressingen skal det hele bare røres godt sammen.

Denne opskrift er leveret af Winnie.




Igen en opskrift fra Lotte's Opskriftsamling - http://byskovvej.dk/