Salsa alla carbonare(Kulhandlerens sovs)
Hjem > Lotte > Udvælg opskrifter  > Pastaretter > Salsa alla carbonare(Kulhandlerens sovs)


4 portioner

150 gram røget flæsk i strimler (bacon)
4 æggeblommer
salt og peber
70 gram parmesanost
25 gram margarine eller smør
400 gram pasta

Tilberedning:
Brun flæskestrimlerne uden fedtstof til det har afgivet noget af sit fedt. Samtidig skal pastaen koges i letsaltet vand, gem lidt af kogevandet. Nu smeltes fedtstoffet i en anden pande, heri hældes pastaen sammen med to til tre spiseskefulde kogevand. Rør omhyggeligt. Tilsæt flæskestrimlerne med lidt af det fedt det har afgivet og rør igen. Tag panden af komfuret. Bland æggeblommer, fløde og ost og hæld det over pastaen og rør hurtigt rundt, så pastaen blander sig godt med den cremeagtige sovs. Sæt panden over varmen et øjeblik, serveres straks med masser af friskkværnet peber.




Igen en opskrift fra Lotte's Opskriftsamling - http://byskovvej.dk/