Chilimarineret culotte
Hjem > Lotte > Udvælg opskrifter  > Kød retter > Chilimarineret culotte


4 portioner

Ingredienser:
1 - 1 1/2 kg cylotte
salt, peber

marinade:
1 1/2 dl rødvin
2 spsk chilisauce
1 spsk rødvinseddike
1 spsk farin
1 spsk hakket løg
1/2 tsk salt, peber

Tilberedning:
Læg culotten i en plastpose. Marinaden piskes sammen og hældes ved. Luk posen omhyggeligt. Kødet marineres i køleskab 8-12 timer. Culotten dryppes af, krydres med peber og salt og lægges i et ovnfast fad. Sættes i ovnen på midterste ovnrille ved 225 grader. Brunes i 15 minutter og videresteger ved 160 grader i 30- 45 minutter. Stegen hviler tildækket i 20 minutter inden den skæres ud.




Igen en opskrift fra Lotte's Opskriftsamling - http://byskovvej.dk/