Carrykoteletter med abrikoser
Hjem > Lotte > Udvælg opskrifter  > Kød retter > Carrykoteletter med abrikoser


4 portioner

Ingredienser:
4 svinekoteletter
olie
3 tsk karry
2 løg i skiver
1 stor dåse abrikoser
3 dl hønsebouillion
1 tsk majsstivelse
2 spsk abrikossaft
salt, peber

Tilberedning:
Koteletterne brunes på begge sider i lidt olie. Krydres med peber og salt og lægges i et ovnfast fad. Karryen brændes af i lidt olie løgene svitses med et øjeblik. De afdryppede abrikoser hældes ved. Koteletterne sættes i ovnen 15 minutter ved 175 grader. Imens koges panden af med bouillion, majsstivelsen udrøres i lidt vand og røres i. Koges kort igennem.
Smages til med abrikossaft, salt og peber. Nu hældes blandingen over koteletterne i oven og retten steger til kødet er mørt. Tilbehør pasta og sukkerærter.




Igen en opskrift fra Lotte's Opskriftsamling - http://byskovvej.dk/