Tagliatelli con tunno (pasta m/tunsauce)
Hjem > Lotte > Udvælg opskrifter  > Pastaretter > Tagliatelli con tunno (pasta m/tunsauce)


4 portioner

Ingredienser:
500 gram hakkede champignon
1 stort fint hakket løg
3 fed presset hvidløg
1 bundt hakket persille
300 gram tun i olie
8 dl creme fraiche
500 gram båndpasta
olie til stegning
salt, peber, citronsaft

Tilberedning:
Løget steges i olie uden at tage farve. Hvidløg tilsættes sammen med de hakkede champignon. Derefter tilsættes den hakkede persille. Tunen findeles i olien med en skarp kniv og røres i løgblandingen, tilsidst tilsættes creme fraiche- lidt ad gangen. Saucen skal være lind. Lad det varme igennem et par minutter og smag til med salt og peber. Kog pastaen al dente.
Man kan vælge at serverer båndpastaen i tunsaucen eller servere båndpastaen med tunsaucen henover.




Igen en opskrift fra Lotte's Opskriftsamling - http://byskovvej.dk/