Safrantomatsauce
Hjem > Lotte > Udvælg opskrifter  > Saucer > Safrantomatsauce


4 portioner

Ingredienser:
1 hakket salatløg
2 fed hakket hvidløg
1 spsk olie
1 dl tør hvidvin
5 tomater eller 1 dåse hakket tomater
2 dl grønsagsbouillion
1 knsp safran
1 spsk frisk hakket basilikum
1 dl creme fraiche
1 tsk majsstivelse
1/2 tsk salt, peber
1 tsk honning

Tilberedning:
Løg og hvidløg svitses i olie uden at tage farve. Hvidvin tilsættes og koges ind til det halve. Tomaterne skoldes, flåes, udkernes og hakkes fint. Tomater, bouillion, safran og basilikum tilsættes og saucen koger 2-3 minutter. Majsstivelsen udrøres i creme fraichen og røres i. Saucen koges kort igennem. Smages til med salt, peber og honning.




Igen en opskrift fra Lotte's Opskriftsamling - http://byskovvej.dk/