Asiask kyllingesalat med kokoscreme
Hjem > Lotte > Udvælg opskrifter  > Salater, råkoster samt tilbehør > Asiask kyllingesalat med kokoscreme


4 portioner

Ingredienser:
400 gram kyllingefilet
1 spsk limesaft
1/4 dl sojasauce
2 tsk stærk chilisauce
1 tsk ristet sesamolie
1 egeblad salathoved
1 bdt brøndkarse
1 bakke sukkerærtespirer
2 forårsløg
1 lille agurk
100 gram cashewnødder

Kokoscreme:
100 gram buko naturel friskost
2 finthakkede milde grønne chili
saften fra 1 lille lime

Tilberedning:
Skær kyllingefileterne i meget tynde strimler. Rør limesaft, sojasauce, stærk
chilisauce og sesamolie sammen og læg kødet i marinade. Mariner kødet mindst 30 minutter i køleskab og rist det 4-5 minutter ved kraftig varme. Bræk salaten eller snit den groftog bland med brøndkarse, sukkerærtespirer,snittede forårsløg og agurk i skiver. Læg kødet ovenpå og drys med cashewnødder. Rør friskost, kokosmælk og finthakkede grønne chili uden kerner sammen. Smag til med limesaft og salt. Kom lidt af kokoscremen hen over salaten og server resten til samt et groft brød.




Igen en opskrift fra Lotte's Opskriftsamling - http://byskovvej.dk/