Farsbrød med indbagt spinat og feta
Hjem > Lotte > Udvælg opskrifter  > Kød retter > Farsbrød med indbagt spinat og feta


4 portioner

Ingredienser:
800 gram hakket kalv og flæsk
2 æg
1 stort hakket eller blendet løg
100 gram mel
1/2 dl rasp
1-11/2 dl mælk
1 tsk merian
1 tsk timian
200 gram helbladet spinat sættes på dræn dagen før
100 gram feta i tern
1 tsk spidskommen
2 fed finthakket hvidløg
olie
75 gram tomatpure
100 gram champignon i skiver
150 gram revet gulerod

Tilberedning:
Bland kødet med æg, løg, hvedemel, rasp og mælk og krydderier. Rør farsen grundigt så den har en god konsistens. Tilsæt tomatpure og champignons rør farsen igennem igen.Bland feta med spidskommen, hvidløg, revet gulerod og lidt olie. Smør et fad med lidt olie læg fars i bunden derefter den afdryppede spinat og fetablandingen og igen et lag fars. Form farsen til farsbrød med lidt vand. Retten tilberedes i ovnen ca. 1 1/2 time ved 175 grader.

Serveres med pasta eller cous-cous.




Igen en opskrift fra Lotte's Opskriftsamling - http://byskovvej.dk/