Fettuccine med fløde og skinke
Hjem > Lotte > Udvælg opskrifter  > Pastaretter > Fettuccine med fløde og skinke


4 portioner

400 gram fettuccine (båndpasta)
200 gram skinke i tynde strimler
5 æggeblommer
2 dl piskefløde
4 knivspids paprika
4 knivspids estragon
reven parmesanost
salt og friskkværnet peber.

Tilberedning:
Kog pastaen i kogende vand tilsat lidt salt, kog den kun al dente (bidefast).
Varm æggeblommer og fløden op under konstant piskning. Krydr med paprika estragon, salt og friskkværnet peber. Saucen må ikke koge, kom skinkestrimlerne i saucen og lad det varme forsigtig igennem. Hæld den varme sauce over de portions anrettede og afdryppede pastaer, drys med reven parmesan.
Bemærk pastasaucen kan ikke stå og passe sig selv.




Igen en opskrift fra Lotte's Opskriftsamling - http://byskovvej.dk/