Osso buco med porre og granulata
Hjem > Lotte > Udvælg opskrifter  > Kød retter > Osso buco med porre og granulata


4 portioner

Ingredienser:
4 tykke skiver dansk kalveskank
2 spsk olie
2 spsk tomatpure
1/2 flaske tør hvidvin
2 laurbærblade
4 tomater i kvarte
4 porre i skiver
4 gulerrod i grove tern
3 fed hakket hvidløg
salt, peber

Granulata:
1 bdt finthakket bredbladet persille
skallen af 1 citron
3 fed hakket hvidløg

Tilberedning
Skær et par snit i fedtkanten på de 4 skiver kalveskank.
Varm olien på en sauterpande eller i en gryde, brun kødet på begge til det er gyldent.
Krydr med salt og peber. Tilsæt tomatpureen og hvidvinen, skrue ned for varmen og lad det simre i 5 minutter.Kom tomaterne i gryden sammen med lauerbærbladene. Hæld vand i gryden til kødet er dækket og lad retten simre yderligere 1 time. Nu tilsættes grønsagerne og hvidløg og retten simre ca. 40 minutter eller til kødet er mørt, hvis saucen er for tynd kan den jævnes.

Granulata:
Persille, hvidløg og revet citronskal blandes sammen.

Retten anrettes på et fad sammen med grønsagerne, granulata drysses på og serveres med ris.




Igen en opskrift fra Lotte's Opskriftsamling - http://byskovvej.dk/