Indisk carry-kokoskylling
Hjem > Lotte > Udvælg opskrifter  > Retter med kylling og kalkun > Indisk carry-kokoskylling


4 portioner

Ingredienser:
1 stor kylling
2 spsk olivenolie
4 tsk indisk carry
2 løg
1 aubergine
2 fed finthakket hvidløg
1 dåse kokosmælk
2 dåser flået tomater
1-2 tsk salt
2 spsk citronsaft

Tilberedning:
Kødet deles i passende stykker. Carryen svitses i olie, tilsæt kyllingestykkerne og brun dem på begge sider. Tag kyllingestykkerne op og læg dem til side. Tilsæt lidt olie, og svits løg i smalle både, aubergine i store tern og finthakket hvidløg. Læg kyllingestykkerne tilbage i gryden, tilsæt kokosmælk samt flåede, hakkede tomater og lad retten koge for svag varme i 45 minutter. Smag til med ekstra carry, salt og citronsaft.
Serveres med vilde ris og stegte bananer og pyntes med mynte.




Igen en opskrift fra Lotte's Opskriftsamling - http://byskovvej.dk/