Kalkun med fersken og chili
Hjem > Lotte > Udvælg opskrifter  > Retter med kylling og kalkun > Kalkun med fersken og chili


4 portioner

Ingredienser:
500 gram kalkunbryst i store tern
2 hakkede store løg
2 finthakket grønne chilifrugt
2 spsk tomatpure
4 dl hønsebouillion
1 stor dåse ferskner
2 spsk mandelsplitter
4 spsk citronsaft
Krydderiblanding:
1/2 tsk stødt nellike
1 tsk stødt kanel
1/2 tsk stødt kardemomme
1/2 tsk stødt spidskommen
2 finthakket fed hvidløg
1 tsk finthakket ingefær
3 tsk salt

Tilberedning:
Bland alle ingredienserne til krydderblandingen i en pose. Kom kalkunkødet i posen og ryst det godt. Lad det trække 30 minutter i køleskab. Svits løg og chilifrugter i lidt olie, til de er møre. Tilsæt kalkunstykkerne og vend dem, til der er stegt på alle sider. Kom tomatpuré og hønsebouillion ved og lad retten koge i 10 minutter. Tilsæt ferskner i skiver og mandler. Smag til med salt, peber og citronsaft. Sluk for gryden og lad retten trække i mindst 30 minutter, til smagen har sat sig.
Varm retten igennem og servér løse ris til.




Igen en opskrift fra Lotte's Opskriftsamling - http://byskovvej.dk/