Kokos-carry cremesuppe
Hjem > Lotte > Udvælg opskrifter  > Supper > Kokos-carry cremesuppe


4 portioner

Ingredienser:
15 store tigerrejer
3 spsk olivenolie
1 spsk carry
1 fed knust hvidløg
3 dl hønsebouillion
1 dåse kokosmælk 400 ml
1/4 tsk gurkemeje
1 bundt forårsløg

Tilberedning:
Pil de rå rejer, lad halen blive siddende. Svits rejeskaller, carry og knust hvidløg i olivenolie nogle minutter. Kom bouillion ved og kog op. Rejeskallerne fiskes op med en hulske, og kokosmælken hældes i.
Lad suppen koge til den har fået en jævn og cremet konsistens. Smag til med carry og gurkemeje. Tilsæt rejerne og kog 3-4 minutter ved middelvarme. Tilsæt groft snittede forårsløg lige inden serveringen. Suppen serveres med rejechips til.




Igen en opskrift fra Lotte's Opskriftsamling - http://byskovvej.dk/