Remolade med urter
Hjem > Lotte > Udvælg opskrifter  > Salater, råkoster samt tilbehør > Remolade med urter


Ingredienser:
2 gulerødder
1/2 persillerod
1 stængel bladselleri
20 gram kapers
2 dl ylette eller fromage frais (drænet i sigte med klæde i ca. 1 døgn)
1/2 tsk dijonsennep
1/2 tsk carry

Tilberedning:
Gulerødder og persillerod skrælles, bladselleri skylles godt, og alle grønsagerne skæres i meget små tern. Grønsagerne blancheres og kommes i koldt vand. Lad dem dryppe af i en sigte. Den drænede ylette røres med dijonsennep og carry, hvorefter den smages til med salt og peber. Grønsagerne og kapers vendes i dressningen, og det hele får lov at trække, inden remoladen serveres.




Igen en opskrift fra Lotte's Opskriftsamling - http://byskovvej.dk/