Dampet hellefisk på rodfrugtbund
Hjem > Lotte > Udvælg opskrifter  > Fiskeretter > Dampet hellefisk på rodfrugtbund


4 portioner

Ingredienser:
6-8 stykker hellefiskfilet 100-120 gram pr stk
2 limefrugter
300 gram rodfrugter (skorzornerrod, selleri, persillerod, gulerod)
25 gram smør
lidt kørvel

Tilberedning:
Grønsagerne renses og skæres i pæne stykker og blancheres. Sauteres gyldne i smør. Hellefisken krydres med salt, peber, reven limeskal samt lidt saft, dampes i ovnen med staniol over ca. 15 minutter. Grønsagerne lægges i bunden af et fad, oven på anrettes den dampede hellefisk, drysset med lidt kørvel, server Cremet limesauce til samt små pillekartofler.




Igen en opskrift fra Lotte's Opskriftsamling - http://byskovvej.dk/