Hvidløgssauce
Hjem > Lotte > Udvælg opskrifter  > Saucer > Hvidløgssauce


Ingredienser:
10 fed hvidløg
2 dl frosne suppeurter
1/2 liter hønsebouillion
1 kvist frisk timian eller tørret
1 spsk majsstivelse
10 gram smør eller margarine
salt og peber
2-3 spsk hakket persille

Tilberedning:
Kom de hele hvidløgsfed i en gryde med lidt vand, giv dem et opkog og pil dem. Opkoget gør dem nemmere at pille og mildner smagen. Lad hvidløg, suppeurter, bouillion og timian koge møre 10-15 minutter. Fjern timianstilken, og blend saucen. Varm saucen op, og jævn med majsstivelse udrørt i lidt koldt vand. Tilsæt smør eller margarine, og smag til med salt og peber. Drys persille over ved serveringen.





Igen en opskrift fra Lotte's Opskriftsamling - http://byskovvej.dk/