Citron-gulerodssauce
Hjem > Lotte > Udvælg opskrifter  > Saucer > Citron-gulerodssauce


Ingredienser:
4 gulerødder
1 løg
1 laurbærblad
saft og skal af en citron
4 dl hønsebouillion
1/2 spsk friskhakket mynte eller tørret
15 gram smør eller margarine
salt og peber

Tilberedning:
Skræl gulerødderne, og skær dem i skiver. Pil og hak løget. Vask og riv citronen. Kom gulerødder, løg, laurbærblad, citronskal og saft samt bouillion i en gryde. Kog grøntsagerne meget møre i ca. 20 minutter under låg. Fjern laurbærbladeet, blend sovsen, og kom den tilbage i gryden. Varm den igennem, tilsæt smør eller margarine
og mynte, og smag til med salt og margarine. Denne sauce er god til stegt eller damper fisk.




Igen en opskrift fra Lotte's Opskriftsamling - http://byskovvej.dk/